Son dakika şiddetli patlama oldu! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika şiddetli patlama oldu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Çin'in Hebei eyaletindeki bir restoranda yaşanan patlama, iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olduğu aktarıldı.

Çin'in Hebei eyaletindeki bir restoranda yaşanan patlama, iki kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Patlamanın gaz kaçağından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor. Çin'in başkenti Pekin'e yaklaşık 80 kilometre mesafedeki Sanhe bölgesinde bir restoranda patlama meydana geldi. Patlamanın detayları hakkında hala net bilgiler bulunmamakla birlikte, olay yerinde büyük hasarlar oluştu.

Görgü Tanıklarının İfadeleri

Patlamayı yaşayan görgü tanıklarından biri, "Büyük bir patlama sesi duyduğumda evdeydim. Önce silah patladığını düşündüm. Bu yüksek patlama sesiyle birlikte camlar kırıldı ve duman bulutları çıktı" şeklinde yaşadıklarını aktardı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ancak ciddi hasarlar meydana geldi.

Soruşturma Ekipleri Bölgeye Yönlendirildi

Olayın ardından kentin acil durum yetkilileri, patlamanın nedenlerini araştırmak üzere bölgeye bir soruşturma ekibi gönderdi. Ayrıca, patlamanın gaz kaçağı kaynaklı olabileceği üzerinde detaylı bir inceleme yapılacak.

Bölgesel Gaz Tedarikçisi Önlemler Alıyor

Bölgedeki gaz tedarikçisi, çevre bölgelere gaz tedarikini geçici olarak durdurdu. Ancak, şirket yetkilileri güvenlik sağlandıktan sonra tedarikin devam edeceğini belirtti. Bu önlem, benzer olayların yaşanmaması adına alındı.