Son dakika seferler iptal edildi! İşi olanlar, dışarı çıkacaklar dikkat: Alternatiflere bakın

Son dakika seferler iptal edildi! İşi olanlar, dışarı çıkacaklar dikkat: Alternatiflere bakın
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında vatandaşlara uyarı yapıldı ve seferlerin iptal edildiği bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesinden yapılan duyuruya göre, olumsuz hava koşulları sebebiyle toplam sekiz sefer iptal edildi. Bu iptaller, sabah saatlerinde gerçekleştirilmesi planlanan seferleri kapsıyor.

İptal Edilen Seferlerin Saatleri Belirlendi

İptal edilen seferler arasında; saat 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas), 12.55 Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri bulunuyor.

Sabah Erken Saatlerde Dört Sefer Gerçekleştirilemedi

Aynı nedenle, sabah saat 07.00'den 09.30'a kadar planlanan dört sefer de olumsuz hava koşulları sebebiyle yapılamadı. BUDO yetkilileri, yolcuların güvenliği ve seyahat konforu göz önünde bulundurularak, olumsuz hava koşulları nedeniyle seferlerin iptal edildiğini belirtti.