Son dakika Ramazan Bayramında geçerli olacak! İçişleri Bakanlığı duyurdu

Son dakika Ramazan Bayramında geçerli olacak! İçişleri Bakanlığı duyurdu
İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramı süresince yollarda sevdiklerine kavuşmak isteyen vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla alınan tedbirleri iki katına çıkardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı boyunca 65 bin 600 personelin trafik denetimlerini 24 saat esasına göre gerçekleştireceğini duyurdu. Bu sayede, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmeleri ve huzurlu bir bayram geçirmeleri hedefleniyor.

Trafik Denetimleri Güçlendirildi

Bayram tatili süresince, trafik denetimlerinde 46 bin 700 polis ve 18 bin 900 jandarma olmak üzere toplam 65 bin 600 personel görev yapacak. Ayrıca, 749 mobil radar aracı, elektronik denetleme sistemleri, helikopterler ve dronlarla trafik denetimleri sıkı bir şekilde gerçekleştirilecek.

Asayiş Hizmetleri Geniş Kapsamlı Görevlendirildi

Bayramda asayiş hizmetleri de güçlendirildi. 210 bin personel, 22 bin 800 asayiş ekibi, motosikletler, dronlar ve dedektör köpeklerle birlikte hizmet verecek. Bu kapsamlı görevlendirme ile vatandaşların güvenliği ve huzuru sağlanarak, sorunsuz bir bayram geçirilmesi amaçlanıyor.

Vatandaşların Huzur ve Güvenliği Öncelikli

İçişleri Bakanlığı'nın aldığı tedbirlerle, Ramazan Bayramı'nı sevdikleriyle bir araya gelerek güven içinde geçirmek isteyen vatandaşların huzur ve güvenliği öncelikli bir şekilde sağlanıyor. Bu sayede, bayramın keyifli ve mutlu bir şekilde kutlanması amaçlanıyor.