Son dakika Kadir İnanır'dan acı haber geldi! Entübe edildi: Yoğun bakımda takip ediliyor

Son dakika Kadir İnanır'dan acı haber geldi! Entübe edildi: Yoğun bakımda takip ediliyor
Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Sağlam, yapılan işlemlerin başarılı olduğunu ve İnanır'ın stabil bir durumda olduğunu belirtti. Kadir İnanır, sabah saatlerinde evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Başhekim Prof. Dr. Sağlam, İnanır'ın hastaneye ambulansla getirildiğini ve acil ekibin hızlıca müdahale ettiğini açıkladı.

Hızlı Müdahale

Başhekim Sağlam, İnanır'ın ilk değerlendirmesinde sağ tarafında felç bulguları tespit edildiğini ve acil ekibin hemen harekete geçtiğini ifade etti. Nöroloji, anestezi, girişimsel radyoloji ve beyin cerrahisi doktorlarından oluşan bir ekip, İnanır'ın durumunu değerlendirdi.

Başarılı İşlem Gerçekleştirildi

Başhekim Sağlam, yapılan tetkikler sonucunda beyni besleyen ana damarda tıkanıklık tespit edildiğini ve ilk 2 saat içinde başarılı bir işlem gerçekleştirildiğini belirtti. İşlem sonrası İnanır'ın yoğun bakıma alındığını ve durumunun stabil olduğunu aktardı.

Yoğun Bakımda Takip Ediliyor

İlk 24-48 saat içinde bir uyandırma yapılmayacağını ve gelişebilecek komplikasyonlar olmadığı sürece durumunun stabil olduğunu vurgulayan Sağlam, İnanır'ın entübe olarak yoğun bakımda takip edildiğini ifade etti.

Başhekim Sağlam, son olarak İnanır'ın durumunun stabil olduğunu ve yoğun bakımda titizlikle takip edildiğini belirtti.