Son dakika! İzmir Folkart Narlıdere'de yangın! İbrahim Tatlıses ve birçok ünlünün evi de bulunuyor

Son dakika! İzmir Folkart Narlıdere'de yangın! İbrahim Tatlıses ve birçok ünlünün evi de bulunuyor
İbrahim Tatlıses’inde evinin bulunduğu İzmir Folkart sitesi alevlere teslim oldu. İzmir Narlıdere’nin en lüks sitelerinden olan Folkart sitesinde çıkan yangının, Tatlıses’in evinden çıktığı iddia edildi. 100’den fazla dairenin bulunduğu Folkart Narlıdere cayır cayır yanıyor.

Ege Haber sitesinden alınan son dakika bilgilere göre İzmir Narlıdere’de bulunan Folkart sitesinde bugün saat 21:00 sularında büyük bir yangın çıktı. İzmir’in en lüks ve en pahalı sitesi olarak ün yapmış Folkart’ta çıkan yangın kısa bir süre içinde tüm binayı etkisi altına aldı.

An itibari ile adeta cayır cayır yanan Folkart binasında 100’den fazla dairenin olduğu belirtilirken ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’inde bu sitede evinin olduğu belirtilirken yangının Tatlıses’in evinden çıktığı iddia edildi.

Yangın tüm binayı sararken balkondan atlayanların olduğu belirtildi. Olay yerine İzmir Büyükşehir Belediyesi ve çevre ilçelerdeki itfaiye ekipleri sevk edilirken aynı zamanda çok sayıda sağlık ekibinin de sevk edildiği belirtildi.

Folkart Narlıdere'deki yangına ilişkin tüm detaylar birazdan…