Son dakika depremler sonrası bir gelişme daha! Yeni bir tatil kararı daha alındı: Tarih açıklandı

Son dakika depremler sonrası bir gelişme daha! Yeni bir tatil kararı daha alındı: Tarih açıklandı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yeni bir karar alındı. Bu doğrultuda 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kamu çalışanı kadınlara hizmetlerin aksatılmaması kaydı ile 20 Şubat'a kadar idari izin verilebileceği paylaşıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kamu çalışanı kadınlar için çok önemli bir karar alındı.

İDARİ İZİN KARARI 

Alınan karar kapsamında Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kamu çalışanı kadınlara hizmetlerin aksatılmaması kaydı ile idari izin verilebileceği vurgulandı. 

20 ŞUBAT'A KADAR

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kamu çalışanı kadınlara hizmetlerin aksatılmaması kaydı ile 20 Şubat'a kadar idari izin verilebilecek.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipleri Genel Müdürlüğünün yazısında şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle eğitim ve öğretime ara verilmiş olup kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirler alınarak hizmetlerin aksatılmaması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki 10 yaş ve altı çocuğu olan kadın çalışanlara birim amirlerince 20 Şubat 2023 tarihine kadar idari izin verilebilecektir."