Son dakika can pazarı kuruldu! Otomobil otobüs durağına girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika can pazarı kuruldu! Otomobil otobüs durağına girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Konya-Karaman yolunda meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil, otobüs durağına girdi.

Kazada, 4 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Polis ekipleri, olay yerinde hayatını kaybedenlerin ve yaralananların kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaza Zamanı ve Yeri

Kaza, saat 09.30 sularında, Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Otomobilin kontrolünden çıkması sonucu yaşanan kaza, bölgede büyük bir üzüntüye sebep oldu.

Kazanın Detayları

Olayda, otomobilin henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kontrolünün kaybedildiği ve yolun kenarındaki otobüs durağına çarptığı belirtildi. Otomobil, şarampole inip dururken, durakta bekleyen 4 kişi çarpmanın etkisiyle hayatını kaybetti.

Yaralıların Durumu

Kazada, sürücüyle birlikte toplamda 5 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen polis, sağlık ve AFAD ekipleri tarafından hızla hastanelere taşındı. Ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne 3, Konya Numune Hastanesi'ne 2 ve Meram Tıp Fakültesi'ne 1 kişi sevk edildi.

Polis Soruşturması Devam Ediyor

Kazanın ardından polis ekipleri, ölen ve yaralananların kimliklerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın nedeni ve detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla soruşturma devam ediyor.

Kaza Yerindeki Tepkiler

Haberi alan kazazedelerin yakınları, kaza yerine gelerek büyük bir üzüntü yaşadı. Kazaya tanık olanların şaşkınlık ve endişe içinde yaşadığı anlar, bölgedeki insanları derinden etkiledi.