Son dakika bir istifa depremi daha oldu! Mevcut Belediye Başkanı CHP'den istifa etti

Son dakika bir istifa depremi daha oldu! Mevcut Belediye Başkanı CHP'den istifa etti
CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, partisi tarafından yeniden aday gösterilmemesi üzerine istifa kararı aldı.

Çetin, adaylık sürecini eleştirerek "Parti içi iktidarlarını korumaya yönelik taktikler var" dedi.

CHP'de Aday Belirleme Sürecinde İstifalar Artıyor

CHP'de aday belirleme sürecinin devam ettiği günlerde, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in istifasıyla birlikte istifalar artmaya devam ediyor. Parti içindeki adaylık sürecine yönelik eleştiriler yükseliyor.

Soner Çetin'den Sosyal Medyada Yapılan Açıklama: Partimden İstifa Ediyorum

Soner Çetin, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurdu. Çetin, partisinden ayrılma kararını, partisinin ilkelere ve değerlere uzaklaştığını düşündüğü için aldığını ifade etti.

CHP'de İktidar Mücadelesi: Çetin, Parti Yönetimini Eleştirdi

Çetin'in açıklamasında, CHP içindeki yönetimin sadece parti içi iktidarlarını koruma amacında olduğunu belirtmesi dikkat çekti. Atatürk ilkeleri, cumhuriyet değerleri, sosyal demokrasinin evrensel kurallarının göz ardı edildiği iddiaları gündeme geldi.

İstifa Nedeni: Aday Belirleme Yöntemleri ve Ahbap-Çavuş İlişkileri

Soner Çetin, istifasının nedenlerini aday belirleme sürecindeki yöntemlere ve ahbap-çavuş ilişkilerine bağladı. Tarafsızlık ve liyakatin dikkate alınmadığı, dar kadrolaşmanın öne çıktığı bir süreçten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Çetin'in Son Sözleri: "Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur, Bu Hikaye Burada Bitmez!"

İstifasını kamuoyuna duyuran Çetin, açıklamasını "Ancak… Bu hikaye burada bitmez!" sözleriyle noktaladı. Çukurova Belediye Başkanı, yaşanan gelişmelerin ardından geleceğe dair belirsizlikleri işaret etti.