Son dakika acı olay yaşandı! Kazaya giden ambulans devrildi: Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika acı olay yaşandı! Kazaya giden ambulans devrildi: Çok sayıda ekip sevk edildi
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, bir kaza ihbarına yardım için yola çıkan ambulansın kaza yapması sonucu 3 sağlık çalışanı yaralandı. Yaşanan olayda, ambulansın yan yatmasıyla ilgili detaylar merak konusu oldu.

Kazanın meydana geldiği Karaboğaz mevkiinde, ambulansın sürücüsü Serkan Ç. tarafından yönetiliyordu. Ancak yağış nedeniyle kayganlaşan yol, sürücünün kontrolünü kaybetmesine sebep oldu ve araç yoldan çıkarak yan yattı. İhbar üzerine bölgeye acil ekipler yönlendirildi.

Yaralanan Sağlık Çalışanları

Kazada, ambulans şoförü ile birlikte paramedik Ebru İ. ve acil tıp teknisyeni Mülkiye K. yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hızla müdahale edilen yaralılar, başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay Yeri İncelemesi ve Tedavi Süreci

Jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri, kaza yerine sevk edildi ve olay yerinde gerekli güvenlik önlemleri alındı. Yolda inceleme yapan jandarma ekipleri, kazaya ilişkin detaylı bir soruşturma başlattı. Yaralılar ise Pınarbaşı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazanın Ardından Başlatılan Soruşturma

Kazanın ardından, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın nedenleri ve sorumluluklar üzerine yapılacak incelemeler, benzer olayların önlenmesi adına önem taşıyor. Ambulanstaki hasarın tespiti için çekici ile araç kaldırıldı.