Resmen katliam gibi kaza oldu! Ekipler sevk edildi: Ölü ve yaralı var

Resmen katliam gibi kaza oldu! Ekipler sevk edildi: Ölü ve yaralı var
Eyüpsultan'da meydana gelen korkunç kaza, bariyere çarpan bir motosikletin metrelerce sürüklendiği bir trajediye dönüştü.

Çarpmanın etkisiyle motosikletin sürücüsü ve yolcu konumundaki kişi yola savruldu, ardından olay yerine ekipler sevk edildi.

Kaza, Eyüpsultan Adnan Menderes Köprülü Kavşak'ta gerçekleşti. 34 HJC 291 plakalı motosiklet, O-3 Karayolu Okmeydanı ayrımından Adnan Menderes Köprülü Kavşağı'na girmeye çalışırken virajı alamadı ve bariyere çarptı. Bu şiddetli çarpışma sonucunda motosiklet metrelerce sürüklendi ve sürücü ile yolcu yola savruldu.

İlk Müdahale

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri, trafiği kontrol altına alırken sağlık ekipleri de yola savrulan iki kişiye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, Hüseyin Güzel'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Diğer yolcu ise yaralı olarak kurtuldu.

Yakınlarının Endişesi

Kazayı duyan kazazedelerin yakınları, olay yerine hızla koşarak sevdiklerinin durumu hakkında bilgi almak istedi. Acı haberle sarsılan yakınları, yaşanan trajedi karşısında büyük bir üzüntüyle karşılaştı.

Olayın İncelenmesi

Olay yerindeki incelemelerin ardından Hüseyin Güzel'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Yaralı olarak kurtulan Ali Güzel ise hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir çalışma başlattı ve nedenlerini araştırmaya başladı.