Resmen katliam gibi kaza oldu! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti: Otoyolda can pazarı kuruldu

Resmen katliam gibi kaza oldu! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti: Otoyolda can pazarı kuruldu
Bakırköy'de yaşanan trajik bir trafik kazası, köprüye çarpan bir tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucunda can pazarı kuruldu. Kazada çok sayıda ölü olduğu belirtildi.

Bakırköy'de yaşanan trajik bir trafik kazası, köprüye çarpan bir tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucunda 4 kişinin hayatını kaybetti. Olayda sorumlu olan şoför ise polis tarafından gözaltına alındı.

Tırın Çarpması Sonucu Meydana Gelen Kaza

Bakırköy Yeşilyurt Rauf Orbay Caddesi'nde seyir halinde olan bir tır, alçak olan köprüye çarparak bir otomobilin üzerine devrildi. Çarpmanın meydana geldiği kazada, acil yardım ekipleri harekete geçti. İtfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine hızla sevk edildi.

Polis Ekipleri Bölgeyi Trafiğe Kapattı

Ardından polis ekipleri, kaza yeri trafiğe kapatılırken, araçla ilgili ekipler sıkıştırılarak 4 kişiyi kurtarmak için çalışmaya başladı. Ne yazık ki, arabada bulunan 4 kişinin hayatını kaybederken, tır şoförü olay yerinde gözaltına alındı.

Soruşturma Başlatıldı

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu'nun girişindeki Havuzlu Kavşağı'nın alt parçalanmasında gerçekleşen kaza sonucunda 2'si çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Saat 18.45 sıralarında meydana gelen olayla ilgili soruşturmanın ayrıntıları araştırılıyor.