Resmen alev topuna döndü! Çok sayıda ekip sevk edildi: Yaralılar var

Resmen alev topuna döndü! Çok sayıda ekip sevk edildi: Yaralılar var
Sarıyer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletle ticari taksi kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet yola savrulurken alev aldı ve içinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Saat 22.30 sıralarında Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde meydana gelen kazada, ticari taksi ve motosiklet çarpıştı. Kaza sonucunda U.Ö. ve K.Ö. isimli iki kişi motosikletten düşerek yaralandı.

Alev Topuna Dönen Motosiklet

Motosikletin yola savrulmasıyla birlikte alev alması, çevredekileri alarm verdi. Vatandaşlar, yangın tüpü kullanarak alevlerle mücadele etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaşların müdahalesiyle kontrol altına alınan yangını söndürdü.

Yaralılar Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan U.Ö. ve K.Ö., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şoför Emniyete Götürüldü

Ticari taksinin şoförü Ahmet A., kaza sonrasında emniyet birimleri tarafından bilgi almak üzere götürüldü. Ticari takside ise çarpmanın etkisiyle hasar meydana geldi.

Kazayla İlgili Detaylar Araştırılıyor

Kaza sonrasında emniyet ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Trafik kazasının nedenleri ve sorumluları belirlenmeye çalışılıyor.