Patlamayla ilgili son durumu Fuat Oktay açıkladı!Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi

Patlamayla ilgili son durumu Fuat Oktay açıkladı!Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay İstanbul'da gerçekleşen patlama sonrasında son durumu aktardı. Açıklamalarında 'Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi" ifadelerini kullanarak yaralıların 81'e yükseldiğini söyledi. İşte açıklamanın tamamı haberimizde yer alıyor..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaşanan patlama sonrasında yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; "Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi. Olayla ilgili görüşülüyor, gerekli değerlendirmeler yapılıyor. An itibarıyla 4'ü olay yerinde olmak üzere 6 kişiyi kaybetmiş durumdayız. 81 yaralımız var. Olay yeri inceleme tüm hızıyla devam ediyor. Bu olayı çok yakında çözeceğiz. Tetikçilerin arkasında kim varsa bunun hesabı sorulacaktır." dedi.

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay bombayı patlatan kişinin tespit edildiğini ve olayla ilgili gerekli değerlendirmelerin yapılmaya devam ettiğini belirtti. Yaralılar ve hayatını kaybeden vatandaşlar hakkında son durumu bildirdi. Olay yerinde hayatını kaybeden kişi sayısının 4 olduğunu daha sonra hastanede hayatını yitiren 2 kişi ile beraber ölü sayısının 6'ya yükseldiğini belirtti. Yaralı vatandaş sayısı ise 81'e yükseldi. Olay yeri incelemelerinin hızla devam ettiğini söyleyen Oktay bu olayın arkasında kim varsa bunun hesabı verecek dedi.

YARALI SAYISI 81'E YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay olay sonrasında yaptığı açıklamalarda yaralı sayısı ile ilgili son durumu aktardı. Yaralı sayısının 81'e yükseldiğini kamuoyuna bildirdi.