Özel Erdoğan görüşmesinin ayrıntıları belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı açıklandı

Özel Erdoğan görüşmesinin ayrıntıları belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı açıklandı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşme hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, görüşmede Erdoğan'ın genel başkanın ihtiyaç duyduğunda brifing alabileceği talimatını verdiğini belirtti.

CHP lideri, Habertürk televizyonundaki canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, görüşmede alınan kararlar ve gelecek planları hakkında bilgi verdi.

Yeni Dönem İşaretleri

Özel, CHP için yeni bir dönemin başladığını belirterek, atama bekleyen öğretmenler ve emekliler için yapılacak mitinglerin planlandığını duyurdu.

CHP lideri, öğretmenler için İstanbul Saraçhane Meydanı'nda, emekliler için ise Ankara Anadolu Meydanı'nda miting yapacaklarını açıkladı. Ayrıca, asgari ücretle ilgili haziran ayının ilk haftasında bir miting düzenleneceğini ifade etti.

Siyasette Yeni Anlayış

Özel, siyasetin sadece çekişme ve küslük olmadığını vurgulayarak, normalleşmenin önemine dikkat çekti. Siyasette müzakere ve istişareye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmede dış politika konularına da değinen Özel, kendisine verilen dosyada yaptığı dış temasların detaylarını paylaştığını ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin dış politikasında birleşen noktaların olduğunu ve bu konuda uzlaşmanın önemli olduğunu belirtti.