Otoyolda korkunç olay yaşandı! TIR ışıklarda bekleyen otomobilleri biçti: Çok sayıda yaralı var

Otoyolda korkunç olay yaşandı! TIR ışıklarda bekleyen otomobilleri biçti: Çok sayıda yaralı var
Kayseri'de meydana gelen talihsiz bir kaza, şehrin sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu. Gaffar Okkan Bulvarı'nda gerçekleşen kazada, bir tırın kontrolünü kaybetmesi sonucu 5 araca çarpmasıyla büyük bir facia yaşandı.

Malatya istikametine seyreden 06 CPV 267 plakalı tırın aniden refüje çıkmasıyla başlayan kaza, büyük bir şiddetle yaşandı. Tır, önce trafik ışıklarında sakin bir şekilde bekleyen araçlara çarptı.

Araçların Hedefi Oldular

38 P 2062 plakalı işçi servisi, 34 VS 6816 plakalı minibüs ve park halindeki 38 KM 933 plakalı otomobil, 38 R 0451 plakalı işçi servisi ve PTT’ye ait 06 CEP 154 plakalı kamyon tırın hedefi oldu.

Kaza sonucunda 9 kişi yaralandı. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Hızlı Müdahale

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından 3 yaralı ayakta tedavi edildi. Ancak diğer 6 yaralı ise ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek için titizlikle çalışıyor.