Otoyolda facia yaşandı! Ortalık savaş alanına döndü: Çok sayıda ağır yaralı var

Otoyolda facia yaşandı! Ortalık savaş alanına döndü: Çok sayıda ağır yaralı var
Muğla'nın Milas ilçesinde, minibüsle servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında 14 kişi yaralandı. Kazada, 4 kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaza, Milas-Muğla kara yolu Menteş Kavşağı'nda gerçekleşti. Minibüs sürücüsü Bülent Fuat Aydoğan yönetimindeki 48 BR 882 plakalı araç ile T.Ö'nün kullandığı 48 S 5086 plakalı servis minibüsü çarpıştı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları Milas Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Kazanın ardından araçlar alev aldı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangını söndürdü. Ancak araçlar kullanılamaz hale geldi.

Sürücü Aydoğan'ın Bodrum'da yaşadığı ve emekli olduktan sonra palyaçoluk yaptığı belirtildi. Yangının, minibüste bulunan balon şişme gazının patlaması sonucu çıktığı ve yayıldığı bilgisi de verildi.

Yaralılardan 4'ünün durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer 10 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.