Otoyol yaralıların feryatları ile inledi! Korkunç olay yaşandı: Çok acil ekipler sevk edildi

Otoyol yaralıların feryatları ile inledi! Korkunç olay yaşandı: Çok acil ekipler sevk edildi
Kazada seyir halinde olan 20 ALT 897 plakalı SUV aracın, kırmızı ışıkta yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpmamak için manevra yapması sonucunda kontrolden çıkarak Ulus taksi durağına daldığı bildirildi.

Trafik kazası sabah saatlerinde Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi Antalya Yolu'nda meydana geldi. Kontrolden çıkan aracın süratli bir şekilde sabah işe gitmek için servis bekleyen işçilere çarpmasıyla olay daha da vahim bir hal aldı. Araç, 4 kişiyi sürüklemeye başladı.

Yaralılar ve Durumları

Kazada yaralananlardan biri çocuk olmak üzere 2 kişi çevreye savrulurken, bir yaralı ise araç ile taksi durağının duvarı arasında sıkıştı. Aracın tekerleri altında kalan ve vücudunda kırıklar oluşan yaralının çığlıkları çevredeki insanların yüreklerini dağladı.

İlk Müdahale ve Yardım Çağrısı

Yaralılara ilk müdahaleyi taksi durağında çalışan şoförler yaptı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ve şoförler, yaralıları sakinleştirmeye çalışırken aynı zamanda acil yardım çağrısı yaptılar. Yaralılar ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.