Orhan Şen'den son dakika duyurusu yapıldı! Bir tarafta azalacak: Bir tarafta artacak

Orhan Şen'den son dakika duyurusu yapıldı! Bir tarafta azalacak: Bir tarafta artacak
Türkiye'de haftanın başlangıcıyla birlikte hava durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşanıyor.

Uzman isim Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi bilgilendirdi. Batı bölgelerinde açık bir hava beklenirken, Anadolu'da ise yağış uyarısı yapıldı.

Batıda Güneşli Günler

Prof. Dr. Orhan Şen, bugün için batı bölgelerinde güneşli bir hava beklediğini belirtti. Ancak, Anadolu'da ise durumun farklı olduğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı.

Anadolu'ya Yağış Uyarısı

Uzman isim, Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde kuvvetli yağış tahminlerinin olduğunu paylaştı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklığın 3-5 derece arasında düşeceğini öngören Prof. Dr. Orhan Şen, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Erzurum, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkari gibi şehirler için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Yağış Beklenen Şehirler

Yağışın etkili olacağı şehirleri tek tek sıralayan uzman isim, vatandaşların dikkatli olmalarını ve gerekli önlemleri almalarını tavsiye etti.

Hava durumunda yaşanabilecek ani değişikliklere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Orhan Şen, özellikle yağışın etkili olacağı bölgelerde yaşayan vatandaşların tedbirli olmalarını önemle belirtti.