O şehirde yaşayanlar dikkat! Valilik son dakika uyardı: Bu şekilde olacak

O şehirde yaşayanlar dikkat! Valilik son dakika uyardı: Bu şekilde olacak
Eskişehir Valiliği, 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nın gün içerisinde gerçekleştireceği uçuş ile ilgili bir duyuru yayımladı.

Valilik tarafından yapılan duyuruda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 113’üncü yıl kutlamaları çerçevesinde alçak uçuş gerçekleştirileceği bildirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü şehir merkezi üzerinde gün içerisinde prova amaçlı alçak uçuş icra edileceği belirtildi. Kamuoyuna duyuru yapılarak, vatandaşlardan gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Kutlamaları

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 113'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek olan alçak uçuş, şehirde görsel ve sesli etkileşimi beraberinde getirecek.

Kutlamalara Hazırlık Kapsamında Prova Uçuşu

Valilik duyurusunda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın kutlamalarına hazırlık kapsamında gün içerisinde yapılacak olan alçak uçuşun prova amaçlı olduğu vurgulandı.

Kamuoyuna Duyuru

Valilik tarafından yapılan duyuru, şehir sakinlerinin ve kamuoyunun uçuş etkinliği hakkında bilgilendirilmesi amacıyla yapıldı. Bu şekilde, halkın etkinliğe dair bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmesi sağlanmaya çalışıldı.