O banka duyurdu! Bu kampanya ile hem harcayın hem kazanın!

O banka duyurdu! Bu kampanya ile hem harcayın hem kazanın!
İş Bankası, müşterilerine Ağustos ayında özel bir kampanya sunuyor. Market alışverişlerinde geçerli olan bu kampanya kapsamında, toplamda 400 TL değerinde Maxipuan kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar..

Açıklamaya göre, İş Bankası müşterileri, Ağustos sonuna kadar market alışverişlerinde yaptıkları her 100 TL’lik harcama karşılığında 20 TL değerinde Maxipuan kazanacaklar. Bu sayede, 400 TL’lik alışveriş yapan müşteriler, toplamda 80 TL’lik Maxipuan elde edebilecekler.

Maxipuanlar, sonraki alışverişlerde İş Bankası’nın işbirliği yaptığı mağazalarda indirim yapmak veya ürün satın almak için kullanılabiliyor. Böylece, İş Bankası müşterileri hem market harcamalarından kazançlı çıkıyor hem de gelecek alışverişlerinde avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabiliyorlar.

Kampanya hakkında detaylar

İş Bankası, Ağustos ayında müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. 1 Ağustos’ta başlayan ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanya, market alışverişlerinde kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Kampanyaya katılan müşteriler, toplamda 400 TL Maxipuan kazanma imkanına sahip.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanyaya katılım oldukça kolay. Müşteriler, İş Bankası kredi kartlarının bir tanesine sahip olmaları durumunda kampanyadan faydalanabilirler. Kampanya kapsamında kullanılabilecek kartlar ise Maximum, Maximum Mobil, Bonus, Bonus Mobil veya CardFinans olabilir.

Maxipuan kazanmak içinse minimum bir alışveriş tutarına ulaşmak gerekmektedir. Kampanyadan faydalanabilmek için market alışverişlerinde en az 400 TL harcama yapmak gerekmektedir. Bu harcamanın üzerindeki her 1 TL için müşterilere 1 Maxipuan verileceği belirtilmiştir.

Kampanya hakkında detaylar

Maxipuan’larını kazanan müşteriler, bir sonraki alışverişlerinde puanlarını kullanabilirler. Maxipuan, biriken puanlarınızı alışverişlerinizde indirim olarak kullanmanızı sağlayan bir sistemdir. Bu sayede alışverişlerinizde daha avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz.

İş Bankası’nın bu kampanyası, müşterilerine ekonomik açıdan büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey 400 TL tutarında bir market alışverişidir. Bu sayede Maxipuan’larınızı kazanabilir ve sonraki alışverişlerinizde avantajlı indirimlerden yararlanabilirsiniz. Kampanya, 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceği için acele etmekte fayda var.