Müge Anlı' da 53 Gün Sonra Cinayet İtirafı Geldi!

Müge Anlı' da 53 Gün Sonra Cinayet İtirafı Geldi!
Müge Anlı' nın programında, kaybolan bir kişinin eşi vicdan azabıyla cinayeti itiraf etti. Sevgili tarafından işlenen cinayet detayları bu makalede açığa çıkıyor.

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert' te bugün yine bir cinayet itirafı geldi ve yaşananlar Türkiye'yi ekran başına kilitledi. 53 gün önce kaybolan Şaban AKTAŞ' ın kaybı ile ilgili şüpheler bugün son buldu.

SOĞUK KANLILIKLA İTİRAF ETTİ

Programa 53 gün önce kaybolan eşi Şaban Aktaş' ı aramak için gelen Emine Hanım; günlerdir konuşulanlardan sonra sonunda bugün soğukkanlılıkla eşinin hayatına son verdiklerini itiraf etti.

Eşinin kendisine hakaret etmesi sonucunda Emine Hanım' ın sevgilisi Burhanettin beyin bunu kaldıramayıp evde bulunan beyzbol sopasıyla cinayeti işlediğini itiraf etti.

O GÜN YAŞANANLARI AÇIKLADI

Vefat eden Şaban Aktaş' ın oğlu Mert ise o gün olanları şu şekilde anlattı;

"ramazan ayıydı. ben uyuyordum. annem geldi yanıma ve beni uyandırdı.Salona geçtiğimde babamı yerde elleri ve ayakları bağlanmış bir şekilde ve yüzüstü yatarken gördüm vefat etmişti.

O an şok oldum ne yapacağımı ne söyleyeceğimi bilemedim. O an sadece artık hayatımın nasıl karardığını düşünmeye başladım. Babamın başına annem, anneannem ve Burhanettin amca vardı.

Bana babamın cansız bedenini kaldırmamız gerekiyor diye söylediler. Biz De Burhanettin amcayla battaniyeye sarılı babamı depoya kaldırdık. Babam iftar saatine kadar depoda kaldı sonrasında ise başka bir yere götürdük' dedi.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Burhanettin bey ise bahsi geçen itirafla ilgili asla hiç bir ilgisinin olmadığını iddia ederek suçlamaları kabul etmedi.