Milyonlarca kullanıcısı var! WhatsApp yeni özelliklerini paylaştı

Milyonlarca kullanıcısı var! WhatsApp yeni özelliklerini paylaştı
WhatsApp, kullanıcılarına sunacağı yeni özelliklerle ilgili bilgi verdi. Bu yenilikler arasında, arama/çağrı barı altyapısının güncellenmesi bulunuyor.

WhatsApp'ın getireceği yenilikler arasında, yapay zeka destekli çıkartma oluşturma araçlarının ayrı simgelerle sunulması da yer alıyor.

Profil Fotoğrafı Ekran Görüntüsü Engeli Geliyor

WhatsApp, kullanıcılarının profil fotoğraflarını izinsiz şekilde ekran görüntüsü alınmasını engelleyecek bir özellik getiriyor.

Yeni dönemde WhatsApp kullanıcıları, sesli çağrı sırasında ekranın üstünde hızlı bir şekilde çağrı sonlandırma veya mikrofonu açıp kapatma imkanına sahip olacaklar.

Kategorilere Ayrılmış Kanallar Bölümü

WhatsApp, kanallar bölümünde iş, eğlence, spor gibi kategoriler sunacak ve kullanıcıların içeriklere daha kolay erişimini sağlayacak.

Depolama yönetimi altyapısına eklenen filtreleme kategorileri, kullanıcıların dosyalarını daha düzenli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak.

Topluluklar Odaklı Yenilikler

WhatsApp, topluluklar odaklı yeni özelliklerle kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. Etkinlikler özelliği sayesinde, kullanıcılar WhatsApp üzerinden kolayca etkinlikler düzenleyebilecekler.

Duyuru gruplarına getirilen yanıtlar özelliği ile grup içi iletişim daha düzenli bir hale getirilecek ve yöneticiler ile üyeler arasındaki etkileşim artırılacak.