Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Bayram tatili 9 gün gelişmesi: Herkes bunu bekliyor

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Bayram tatili 9 gün gelişmesi: Herkes bunu bekliyor
Antalya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, Ramazan Bayramı tatilinin 1 gün uzatılması çağrısında bulundu.

Kavaloğlu, turizmcilerin talebi doğrultusunda 8 Nisan'ın resmi tatil ilan edilmesi durumunda Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılabileceğini belirtti.

Ramazan Bayramı Hazırlıkları Başladı

Kış aylarının ardından Ramazan Bayramı tatiline yönelik hazırlıkların tamamlandığına dikkat çeken Kavaloğlu, otellerin sanatçılarla etkinlikler planladığını söyledi.

Turizm Sezonu Erken Başlayabilir

Geçen yılın aksine bu yılın turizm sezonunun erken başlamasına katkı sağlayabilecek peş peşe gelen tatillerin beklentileri artırdığını belirten Kavaloğlu, özellikle Antalya'da yoğun bir Ramazan Bayramı programı beklediğini ifade etti.

Tatilin Önceden Açıklanması İsteniyor

Kavaloğlu, tatil süresinin önceden açıklanmasının rezervasyonları artırabileceğini ve turizm sektörü için olumlu bir etki yaratabileceğini belirterek, tatil döneminin uzamasını talep etti.

8 Nisan'ı Resmi Tatil İlan Edin

AKTOB Başkanı, Ramazan Bayramı tatilinin 8 Nisan'ı da içerecek şekilde 9 güne çıkarılması için 8 Nisan'ın resmi tatil ilan edilmesi çağrısında bulundu.