Mersin'de Trafik Faciası: 1 Ölü, 1 Yaralı!

Mersin'de Trafik Faciası: 1 Ölü, 1 Yaralı!
Mersin'de D-400 karayolunda meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazanın, Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında çalışan iki arkadaştan birinin sürücü olduğu 80 DA 064 plakalı otomobilin, aynı..

Mersin'de D-400 Karayolunda Meydana Gelen Kazada Dehşet Anları Yaşandı! Bir Kişi Hayatını Kaybederken, Bir Kişi de Yaralandı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan Büyükeceli Mahallesi sınırlarında, D-400 karayolunda meydana gelen feci kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kişinin Osmaniyeli olduğu öğrenildi.

Kaza Nasıl Oluştu?

Edinilen bilgilere göre, 80 DA 064 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan bir tıra arkadan çarptı. Kazada, Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında çalışan sürücü yaralanırken, yanında bulunan R.B. (28) isimli kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay Yeri Ekiplere Haber Verildi

Kazanın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden R.B.'nin cansız bedeni morga kaldırıldı.

Kazaya Dair Soruşturma Başlatıldı

Jandarma ekipleri tarafından kazaya dair inceleme başlatıldı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve kusurluların kim olduğu araştırılıyor.

Akkuyu Nükleer Santrali Çalışanı Hayatını Kaybetti

Kazada hayatını kaybeden R.B.'nin, Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında çalışan bir işçi olduğu öğrenildi. R.B.'nin ölümü, santrali ve inşaatı yapan şirketi bir kez daha gündeme getirdi.

Trafik Kazaları Önlenebilir mi?

Trafik kazaları, maalesef her gün ülkemizin farklı yerlerinde yaşanıyor. Bu kazalarda birçok insan hayatını kaybediyor veya yaralanıyor. Trafik kazalarını önlemek için sürücülerin dikkatli olması, trafik kurallarına uyması ve aşırı hız yapmaması gerekiyor. Ayrıca, araçların bakımlarının düzenli olarak yapılması ve trafik işaret ve ışıklarının da eksiksiz olması da kazaların önlenmesinde önemli rol oynuyor.