Meral Akşener'in İstanbul programı belli oldu! İstanbul'da hangi günler ve semtlerde olacak?

Meral Akşener'in İstanbul programı belli oldu! İstanbul'da hangi günler ve semtlerde olacak?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul programı belli oldu. Bugün başlayan program 10 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Meral Akşener'in İstanbul programı belli oldu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçime az süre kala şahsı ve partisiyle beraber startı verdi. Siyasi partilerin hepsi birer birer seçim startlarını vermeye başladı. MHP Lideri Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde Sivas'ta başlayarak Türkiye geneli mitinglerine ve destekçileriyle bir araya gelecek. 

CHP, İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Zafer Partisi ve nice parti ve liderler start vererek seçime kadarki süreçte 81 il de miting ve kongreler düzenleyecek. Belirli aralıklarla gerek il ve ilçeleri dolaşmaya başladılar. Birçok parti şimdiden start verirken, bazı partiler de halen program hazırlığını tamamladıktan sonra başlayacağı tahmin ediliyor. 

İktidar sahibi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, şahsı ve genel başkanı olduğu partisi adına özellikle katıldığı açılış töreni, dini ve milli bayramlarda vatandaşlarla bir araya gelerek millete sesleniş konuşmasında seçime yönelik birtakım ifadeler sarf ederek seçim günü hem destekçileri hem de seçmenlerden oylarını istemektedir.

Meral Akşener bugün başlattığı İstanbul programında, 8-9-10 Eylül tarihlerinde de program dahilinde İstanbul ve ilçelerinde partililerle bir araya gelecek. 7 Eylül tarihinde İstanbul'un Şişli, Beyoğlu ve Fatih ilçelerinde yer aldı. 8 Eylül'de Eyüpsultan, Bahçelievler ve Bakırköy ilçelerinde olacak. 9 Eylül Maltepe, Ümraniye'de, program kapsamında son gün 10 Eylül Cumartesi tarihini Başakşehir, Bağcılar ve Esenler ilçelerine gidecek. Aktarılan bilgiler dahilinde programı bu yönlü ilerleyecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün başlayan İstanbul programının detayları;

8 EYLÜL PERŞEMBE:

Perşembe günü saat 14.00'te Eyüpsultan'dan başlayacak program Bahçelievler ve Bakırköy ilçeleriyle devam edecek.

14.00 Eyüpsultan
15.30 Bahçelievler
17.30 Bakırköy

9 EYLÜL CUMA:

Cuma günü saat 14.00'te Maltepe'de başlayacak program Ümraniye ilçesi gün içinde son durağı olacak. 

14.00 Maltepe
16.00 Ümraniye

10 EYLÜL CUMARTESİ:

Cumartesi günü saat 14.00'te Başakşehir'den başlayacak program Bağcılar ilçesinde devam ederken, İstanbul programında son durağı Esenler olacak.

14.00 Başakşehir
15.30 Bağcılar
17.00 Esenler