Kütahya'da Kaybolan 7 Yaşındaki Çocuğun Cansız Bedeni Derede Bulundu!

Kütahya'da Kaybolan 7 Yaşındaki Çocuğun Cansız Bedeni Derede Bulundu!
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki Mehmet Furkan Derin'in cansız bedeni 3 gün sonra derede bulundu. Acı haber aileyi ve sevenlerini yasa boğdu.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 29 Şubat tarihinde kaybolan 7 yaşındaki Mehmet Furkan Derin'in cansız bedeni 3 gün sonra bulundu. Azerbaycan Parkı'nda oynadığı sırada kaybolan Derin'i aramak için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İHH Arama Kurtarma, AKUT, Türk Kızılay ve diğer kuruluşlardan yaklaşık 200 kişi seferber olmuştu.

Belediyeye ait kameraların kayıtlarında Derin'in en son dere kenarında görüldüğü belirlenmişti. Arama çalışmaları 3 gün boyunca aralıksız devam etti. 3 Mart tarihinde, Derin'in cansız bedeni kaybolduğu yerin yaklaşık 1.5 kilometre aşağısındaki derede bulundu.

Acı haber, aileyi ve sevenlerini yasa boğdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Derin'in ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi.

Ailenin Acısı:

Mehmet Furkan Derin'in babası Mehmet Derin, oğlunun kaybolduğundan beri büyük bir acı yaşadıklarını söyledi. Derin, "Oğlum kaybolduğundan beri ne yedik ne de içtik. Her an onu geri dönecek diye umut ettik. Ama bu acı haberle yıkıldık. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi.

Kaybolma Olayı:

Mehmet Furkan Derin, 29 Şubat tarihinde Azerbaycan Parkı'nda oynarken kayboldu. Ailesi tarafından yapılan arama çalışmalarının sonuç vermemesi üzerine jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, parkta ve çevresinde arama çalışması başlattı.

Arama çalışmalarına AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), İHH Arama Kurtarma, AKUT, Türk Kızılay ve diğer kuruluşlardan yaklaşık 200 kişi katıldı. Arama çalışmaları 3 gün boyunca aralıksız devam etti.

3 Mart tarihinde, Derin'in cansız bedeni kaybolduğu yerin yaklaşık 1.5 kilometre aşağısındaki derede bulundu. Acı haber, aileyi ve sevenlerini yasa boğdu.

Otopsi Yapılacak:

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Derin'in ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenildi.