Korkunç olay can aldı! Bir kişi hayatını kaybetti

Korkunç olay can aldı! Bir kişi hayatını kaybetti
Arnavutköy'de yaşanan acı olayda, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavga ölüme neden oldu. Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde bulunan bir börekçide başlayan tartışma, silahlı saldırıya dönüştü.

Tartışmanın tarafları olan Salih İ. (54) ve Abdullah Ürkmez (60) arasındaki gerilim, saat 15.30 sıralarında Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde tırmandı. Alacak verecek anlaşmazlığına dönüşen kavgada Salih İ., belindeki silahı çıkararak arkadaşı Abdullah Ürkmez'i kafasından vurdu.

Olay, Polis ve Sağlık Ekiplerini Seferber Etti

Hemen olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak saldırgan Salih İ., hızla olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Yaralı Arkadaş Yolda Hayatını Kaybetti

Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı Abdullah Ürkmez, maalesef yolda hayatını kaybetti. Silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitiren Ürkmez'in ölümü, çevresinde derin üzüntüye neden oldu.

Saldırgan Kıskıvrak Yakalandı

Olay yerinden kaçan Salih İ., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Saldırganın, olay yerinden 200 metre uzaklıkta gözaltına alındığı belirtildi.

Cep Telefonu Kamerasına Yansıyan Anlar

Saldırı anı, olay yerine yakın bir noktada bulunan bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Saniye saniye yaşananlar, saldırganın kaçışı ve polis ekipleri tarafından yakalanma anı, görgü tanıklarının ifadeleriyle birleştirilerek kaydedildi.

Olayın Ardındaki Alacak Verecek Meselesi

İddialara göre, börekçide başlayan kavganın temelinde bir alacak verecek meselesi yatıyor. İki arkadaş arasındaki anlaşmazlık, acı bir cinayete dönüşerek mahallede derin bir şok yarattı.

Olayın Detayları Mahalleliyi Endişelendirdi

Arnavutköy'de meydana gelen bu üzücü olay, mahalle sakinleri arasında endişe ve korkuya neden oldu. Güvenlik önlemlerinin artırılması talepleri, polis soruşturmasıyla birlikte gündeme geldi.