Korkunç kaza oldu: 3 araç kazaya karıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Korkunç kaza oldu: 3 araç kazaya karıştı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, üç aracın karıştığı çarpışma sonucu üç kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı.

Kaza, Sarılar Mahallesi'nde, Erdem Koç'un kullandığı 59 ABM 061 plakalı otomobil ile Sercan Arıcan'ın yönetimindeki 59 AEK 308 plakalı otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.

Üçüncü Araç Kazaya Karıştı

Çarpışmanın ardından, Erdem Koç'un oğlu Burak Koç'un kullandığı 59 AIJ 108 plakalı otomobil de kazaya karışan araçlara çarptı. Olayın ardından diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücü Erdem Koç ve eşi Birsen Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralılar ve Kurtarma Çalışmaları

Kazaya karışan diğer sürücüler Burak Koç ve Sercan Arıcan ile araçlarda bulunan Nihal Arıcan, Ege Araslan Arıcan, Melek Arıcan ve Muradiye Yavuz yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Maalesef, yaralılardan Muradiye Yavuz tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Motor Kısmında Bulunan Kedi

Kazaya karışan 59 AEK 308 plakalı otomobilin motor kısmında bulunan ve kazazedelere ait olduğu öğrenilen bir kedi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Kedinin durumu hakkında bilgi verilmedi.

Olay Yeri İncelemeleri

Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından, hayatını kaybeden Erdem ve Birsen Koç çiftinin cenazeleri Çorlu Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı. Çorlu Kaymakamı Murat Eren de kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

Sonuç ve Yetkililerin Açıklamaları

Çorlu'da yaşanan bu üzücü kazada, can kayıpları ve yaralanmalar, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, kazanın nedenine dair araştırmalarını sürdürürken, trafik kazalarının önlenmesi için alınacak önlemler hakkında da vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.