İzmir'de resmen facia oldu! Ölü ve yaralılar var: Feryatlar yürekleri dağladı

İzmir'de resmen facia oldu! Ölü ve yaralılar var: Feryatlar yürekleri dağladı
İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan bir apartman dairesinde çıkan yangın, çevredekilerde büyük bir korku ve paniğe neden oldu.

Yangının sebebi henüz tespit edilemezken, acı bir bilanço ortaya çıktı: Bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi de dumandan olumsuz etkilendi.

Apartman yangını, Ergene Mahallesi'nde yer alan 4 katlı bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi. Yangının şiddeti ve dumanlar, çevrede büyük bir endişe yarattı. Olayın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yangın, kısa sürede kontrol altına alınamadı.

Faciada Bir Can Kaybı

Yangında hayatını kaybeden bir kişi olduğu üzücü bir gerçekti. 90 yaşındaki Hakkı Zeki Koçeli, yangında hayatını kaybeden kişi olarak belirlendi. Ancak acı, burada son bulmadı; yangında dumandan etkilenen üç kişi daha vardı.

Dumandan Etkilenenlerin Durumu

Hakkı Zeki Koçeli'nin oğlu İ.K., gelini H.K. ve torunu B.K. yangından etkilenenler arasındaydı. İtfaiye ve sağlık ekipleri, bu üç kişiyi dumandan etkilenmiş olarak buldu. İ.K. ağır durumda olup Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, H.K. ve B.K. ayakta tedavi edildi.

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Yangının sebebi henüz netlik kazanmamış olsa da, itfaiye ekipleri olayın ardından yangının çıkış nedenini araştırmaya başladılar. Savcılık incelemeleri sonrasında Hakkı Zeki Koçeli'nin cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.