İstanbul'dan acı haber geldi! Facia gibi kaza oldu: Hayatını kaybetti

İstanbul'dan acı haber geldi! Facia gibi kaza oldu: Hayatını kaybetti
Şişli E-5 Karayolu'nda, Mecidiyeköy’den Ankara istikametine seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Bu kritik anlarda yaşanan kazada, demir bariyerlere çarpmanın etkisiyle sürücü ve arkasında yolculuk yapan kişi yola savruldu.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Şişli E-5 Karayolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, ismi belirlenemeyen motosiklet sürücüsü, Mecidiyeköy’den Ankara istikametine seyir halindeyken ani bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu kontrol kaybı sonucunda, motosiklet hızla demir bariyerlere çarptı.

Kritik Anlarda Yardım Çağrısı

Kaza anında çevrede bulunan vatandaşlar, hızla olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Aynı zamanda, kaza mahalline koşarak yardıma yetiştiler. Bu esnada motosikletin yolcusu olan şahıs, şans eseri yara almadan kurtuldu.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak trafiği yönlendirdi. Ayrıca, sağlık ekipleri de hemen harekete geçerek yaralıya müdahale etti. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, maalesef motosiklet sürücüsünün yaşamını yitirdiği belirlendi. Hayatını kaybeden kişinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma sürüyor. Kazaya sebep olan faktörlerin netleştirilmesi için olayla ilgili detaylı bir inceleme yapılacak.