İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Yarın kapatılacak: Mutlaka önleminizi alın

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Yarın kapatılacak: Mutlaka önleminizi alın
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın düzenlenecek "İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu" etkinliği nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar, İstanbul trafiğindeki akışı etkileyecek.

Üsküdar Harem sahil yolu başta olmak üzere, birçok cadde ve sokak yarın sabah saat 06.00 ile 11.00 arasında trafiğe kapatılacak. Bu yollar arasında Hakimiyeti Milliye Caddesi, Paşalimanı Caddesi ve Kuzguncuk Çarşı Caddesi gibi önemli güzergahlar bulunuyor. Alternatif olarak kullanılabilecek yollar arasında ise Selimiye İskele, Dr. Eyüp Aksoy ve Nuhkuyusu caddeleri öne çıkıyor.

Şişli'de "Bizim Sokak" Etkinliği: Trafiğe Kapanacak Yollar

Aynı gün Şişli ilçesinde gerçekleştirilecek olan "Bizim Sokak" etkinliği de trafiği etkileyecek. Paşa Mahallesi'nden Fulya Mahallesi'ne kadar birçok sokak araç trafiğine kapatılacak. Alternatif güzergahlar ise Yay Meydanı, Kuruçay ve Gülbahar caddeleri ile Civelek ve Seyhan sokakları olarak belirlendi.

Trafik Düzenlemeleri: Güvenlik ve Etkinliklerin Uyum İçinde Yürütülmesi

Bu önlemler, etkinliklerin düzenlenmesi ve katılımcıların güvenliği açısından önem taşıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin trafiği olumsuz etkilememesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Yarın yaşanacak trafiğe kapanmaların önceden bilinmesi ve alternatif güzergahların kullanılması, sürücülerin planlamalarını yaparken önemli olacak.