İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Trafik sorununa çözüm geliyor: Bugün açıklandı

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Trafik sorununa çözüm geliyor: Bugün açıklandı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da yaşanan trafik sorununa dikkat çekerek, "Sizlere söz veriyorum. Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Ailelerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza zaman kalacak." dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen mitingde konuştu. Mitinge Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik de katıldı.

Kurum: Kentsel Dönüşüm Vatandaşla El Ele Gerçekleşecek

Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ve Pendik'e yapılan yatırımları vurgulayarak, "Bütün İstanbul'da 39 ilçede 964 mahallemizde kentsel dönüşümü vatandaşımızla el ele vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum: Algı Yapmayız, Biz Eser Yaparız

Pendik mitinginde konuşan Murat Kurum, "Biz Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetimindekiler gibi algıda usta değiliz. Biz neyde ustayız biliyor musunuz? Alın terinde ustayız. Onlar algı yapar biz eser yaparız." dedi.

Kurum: Trafik Çilesi Bitecek, Sevgiye Zaman Kalacak

İstanbul'da yaşanan trafik sorununu ele alan Murat Kurum, "Sizlere söz veriyorum. Pendik'te bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Ve ne olacak biliyor musunuz? Sevgiye zaman kalacak. Ailelerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza zaman kalacak." diye konuştu.

Kurum: 31 Mart'a Az Kaldı, Her Gönüle Gireceğiz

Seçimlere 49 gün kala konuşan Murat Kurum, "31 Mart'a çok az kaldı. Her eve gideceğiz. Her gönüle gireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden projelerimizi, hayallerimizi anlatacağız." şeklinde konuştu.