İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişiye duyuruldu! Bir anda çok sert yükselecek

İstanbul'da yaşayan milyonlarca kişiye duyuruldu! Bir anda çok sert yükselecek
Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, İstanbul için beklenen sürpriz tarihi sosyal medya hesabından açıkladı. Milyonlarca vatandaşın yaşadığı İstanbul'un hava durumu için şaşırtıcı bir tarih belirlendi.

Türkiye, cuma günü genelinde yağışlı bir havayla karşı karşıya kaldı. Yağışın etkisiyle birlikte Karadeniz bölgesindeki iç kesimlerine kar yağışı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Uzmanı Şen'den Sürpriz Tarih Açıklaması

İstanbul'da ise hava durumu daha farklı bir seyir izliyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, İstanbul için sosyal medya hesabından sürpriz bir tarih belirleyerek, herkesin dikkatini çekti. Aniden ortaya çıkacak bu durumu herkes gözlemleyecek.

"Pazartesi'den İtibaren Yükselecek"

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İstanbul için şu ifadeleri kullandı: "Pazartesi günü Doğu Anadolu bölgesinden ülkemize bahar havası geliyor. İstanbul, bugün sabah saatlerinde kuvvetli yağmurlu ve 9°C iken, Pazartesi gününden itibaren 20°C'ye kadar çıkacak. İzmir yağmurlu ve 15°C, Ankara yağmurlu ve 13°C, Antalya öğlen kuvvetli yağmurlu olacak ve 17°C'ye ulaşacak."

Hava Durumu Güncellemelerini Takip Edin

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen'in açıklamaları, İstanbul'da beklenen sürpriz tarihi ve hava durumuyla ilgili detayları içerirken son bilgilerin de takip edilmesi gerekiyor.