İslam Memiş altın fiyatlarında tahmin rakamını açıkladı! Seçim sonrasına dikkat çekti!

İslam Memiş altın fiyatlarında tahmin rakamını açıkladı! Seçim sonrasına dikkat çekti!
Altın kâhini olarak bilinen İslam Memiş’ten altın fiyat açıklaması. Daha önceleri de yaptığı fiyat tahminleri ile herkesin altın kâhini olarak bildiği İslam Memiş 2. Tur seçimlerinden sonra altın fiyatının alacağı rakamı açıkladı.

Para Piyasaları Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş seçime birkaç gün kala açıklamasını yaptı. Altın fiyatları konusunda yaptığı nokta açıklamalar ile halkın gözünde altın kâhini olarak bilinen İslam Memiş açıklamalarında son altın fiyatlarının tahmininde bulundu. Tahminde bulunduğu fiyatların şu an doğruluğunun görülmesi ise gözleri altın piyasasına doğru çevirdi. Çünkü Para Piyasaları Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş yaptığı açıklamada elinde gram altını veya çeyreği olanların hazırlıklı olmasını da söylemişti.

İslam Memiş’ten altın piyasasına bakış!

Altın kâhini olarak biline İslam Memiş’ten seçime bir gün kala açıklama geldi. Resmi twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre İslam Memiş altın fiyatlarının 29 Mayıs 2023 tarihinde 1387 lira olacağını duyurmuştu. Altın fiyatlarında yaptığı tutarlı açıklamalar ile halk tarafından altın kâhini olarak bilinen İslam Memiş 1. Seçim öncesinde altının gramının 1516 lira olduğunu 2. Seçim sonrasında ise 1387 lira olacağını yineledi. Para Piyasaları Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş açıklamalarında altın için 2 tur seçimlerinden sonra 1300 lira üzerinde bir rakamın görülmesini beklediğini vurguladı.

Elinde altını veya çeyreği olanlar dikkat!

Yaptığı altın fiyat tahminlerinin hep tutması üzerine altın kâhini olarak isimlendirilen İslam Memiş seçime bir gün kala yeni açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarında 1. Tur seçimlerinde altının 1.516 lira olduğunun görüldüğünü bu fiyatın ise 2. Seçim sonunda 1.387 liraya düşeceğini kamuoyuna duyurdu. Resmi Twitter hesabından yaptığı bu açıklamalar ile elinde gram altını olan veya çeyreği olan vatandaşların hazırlıklı olması gerektiğini de vurguladı. Para Piyasaları Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş’in dikkat çeken açıklamalarından sonra dikkatleri üzerine çeken altın fiyatlarında son durumun ne olacağı herkes tarafından merak konusu.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.