İktidardan maddi destek şoku! Ümit Özdağ'dan Sinan Oğan açıklaması: Bombayı patlattı

İktidardan maddi destek şoku! Ümit Özdağ'dan Sinan Oğan açıklaması: Bombayı patlattı
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı'nın adayı olarak gösterilen Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Oğan'ın tutumuyla ilgili yaptığı açıklama dikkat çekti.

ATA İttifakı'nın Seçim Kararı ve Sonrasındaki Gelişmeler

14 Mayıs seçimlerinde Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi tarafından kurulan ATA İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak Sinan Oğan'ı belirlemişti. Ancak, seçimlerin ardından ATA İttifakı dağılmış, Sinan Oğan ise ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı almıştı.

Ümit Özdağ: "Oğan'ın Kararı Kendisini Bağlar"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir Youtube yayınında Sinan Oğan'ın ikinci turdaki kararıyla ilgili olarak, "Sinan Oğan'ın kararı kendisini bağlar, bizim tasvip etmediğimiz bir karar. Bununla ilgili de net bir şekilde politikalarımızı ortaya koyduk." ifadelerini kullandı.

"Almıştır Herhalde!" - Özdağ'ın Çarpıcı Yanıtı

Özdağ'a yöneltilen, "Sinan Oğan ne aldı da destekledi? Maddi ya da manevi herhangi bir şey aldı mı?" sorusuna ise Özdağ, "Almıştır herhalde... Almıştır herhalde" şeklinde çarpıcı bir yanıt verdi.

Sinan Oğan'ın Sessizliği ve Mal Varlığı Tartışmaları

Seçimlerin ardından Sinan Oğan'ın sessizliğe bürünmesi ve mal varlığıyla ilgili tartışmaların yaşanması, gündemin önemli konularından biri haline gelmişti.