Herkes iyi bir haber bekliyordu! Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço'dan kara haber geldi

Herkes iyi bir haber bekliyordu! Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço'dan kara haber geldi
Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde bulantı ve halsizlik şikayetleriyle hastaneye başvurmuştu ve yoğun bakımda tedavi gören Alço'dan kötü haber geldi.

Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde bulantı ve halsizlik şikayetleriyle hastaneye başvurmuştu. Doktorlar tarafından yapılan muayene sonrasında tetkiklerinin yapılması amacıyla yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Ardından ise Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili önemli açıklamalar yapmıştı. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Alço'nun Eskişehir'deki hastaneden ileri tetkikler için Şehir Hastanesi'ne sevk edildiğini belirtti. Alço'nun kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı gibi ciddi sağlık sorunları olduğunu ifade etti.

Tedavi Süreci ve Yoğun Bakım

Bakan Koca'nın açıklamasına göre, Nuri Alço'nun bilinci açık olmasına rağmen tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu. Yoğun bakımda yapılan müdahalelerle Alço'nun sağlık durumunun stabilizasyonunun sağlanmaya çalışıldığı belirtilmişti. Ancak yapılan son açıklama, Alço'nun bayramı da yoğun bakımda geçireceği yönündeydi.

Hayranlarında Büyük Üzüntü

Nuri Alço'nun yoğun bakımda geçireceği bayram haberi, hayranlarında büyük üzüntüye neden oldu. Sevenleri, ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında iyi haberler beklerken, bu haberle derin bir endişe duymuşlardı. Alço'nun sağlığına kavuşması için dualar eden sevenleri, umutlarını korumaya çalışıyorlar.