Hayat pahalılığı çiftleri de vurdu! Bir ilişkinin aylık maliyeti 4 bin TL oldu!

Hayat pahalılığı çiftleri de vurdu! Bir ilişkinin aylık maliyeti 4 bin TL oldu!
Sevgili olan ya da nişanlı olan kişilerin aylık olarak yaptığı harcamalar belli oldu! Ortalama olarak bir ilişkinin maliyetinin 4 bin TL'yi bulduğu ifade edildi.

Hayat pahalılığı çiftleri de vurdu! Bir ilişkinin aylık maliyeti 4 bin TL oldu! Yapılan anket sonucuna göre edinilen bilgiye göre bir ilişki yaşamanın maliyeti bile arttı. Bir alışveriş sitesi tarafından rastgele yapılan anket sonucunda edinilen bilgilere göre geçen sene ile bu sene arasında ilişkilerde bile pahalılık yaşandı. Yapılan harcamalara bakıldığı zaman 2021 yılının Aralık ayı ile 2022 yılının Aralık ayına göre bir ilişkinin ilk senesindeki harcamaların oldukça yüksek olduğu ifade edildi. 

AYDA 10 KEZ BULUŞMANIN MALİYETİ 4 BİN TL! 

Flört ya da nişanlılık dönemindeki 27 ila 35 yaş arasındaki vatandaşlara yapılan bu anketten elde edilen sonuçlara göre bu süreçte gidilen sinema, tiyatro gibi etkinliklere bakıldığı zaman maliyet hesaplandığında bir ayda 10 gün görüşen çiftin asgari olarak hesaplandığı sürece maliyetlerinin 4 bin TL olduğu ortaya çıktı. 

İlişkinin ilk yılında özellikle en az 4 bin TL harcanan maliyetlerin ilişkinin ikinci yılına gelindiğinde ise düştüğü tespit edilenler arasında yer aldı. 

HER BULUŞMANIN MALİYETİ 350 TL 

Bu buluşmalar sırasında yapılan harcamalara bakıldığında ortalama olarak her bir buluşmanın 350 TL olarak hesaplandığı öğrenildi. Bunun yanı sıra da özel günler açısından bakıldığı zaman  karşılıklı alınan hediyelere harcanan paranın 13 bin lirayı bulduğu öğrenilenler arasında yer aldı. İlişkinin ikinci yılına bakıldığı zaman ise her buluşmanın maliyetinin 250 TL'ye düştüğü, özel günlerde karşılıklı olarak alınan hediyelerin ise 10 bin TL'yi bulduğu ifade edildi. 

Eskiden bu yana bazı çiftler için genel bir kanı olarak bakıldığında erkeklerin çiftlerde daha fazla hesap ödemesinin devri de sona erdi! Artık artan maliyetler nedeni ile gelen hesapların ödemesinin de alman usulü yapıldığı gelen açıklamalar arasında yer aldı.