Hastanede yaşam savaşı veriyordu! Nuri Alço'dan haber geldi

Hastanede yaşam savaşı veriyordu! Nuri Alço'dan haber geldi
Yeşilçam'ın ünlü ismi Nuri Alço, geçtiğimiz haftalarda tatil için Eskişehir'e gittiği sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Alço'dan son dakika haberi geldi.

İlk muayenesinin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Alço'nun sağlık durumu endişe vericiydi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatlarıyla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Alço'nun tedavisi, Kardio Vasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam etmişti. Ancak, daha sonra kalp pili takılması gerektiği belirlenerek Ankara'ya sevk edilmişti.

Taburcu Edilme Süreci

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde gördüğü tedavinin ardından hayati tehlikesini atlatan Nuri Alço, geçtiğimiz hafta ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilmişti. Şimdi ise sevindirici bir haber geldi. Alço'nun eşi, Burcu Alço, sosyal medya hesabından eşinin hastaneden taburcu edildiğini duyurdu.

Eşinin Duygusal Paylaşımı

Burcu Alço, eşinin bir fotoğrafını paylaşarak 17 günlük hastane sürecinin sona erdiğini belirtti. Alço'nun eşinin duygusal paylaşımı, sevenlerini sevindirdi ve geçirdiği zorlu süreci atlattığı için şükürlerin kabul olduğunu vurguladı.

Teşekkürler ve Sevgi Dolu Sözler

Eşi, Nuri Alço'ya olan sevgi ve desteğini ifade ederek, yanlarında olan herkese teşekkür etti. Alço'nun sağlığına kavuşması, sevenlerini sevindirdi ve duaların kabul olduğunu gösterdi.