Finans analisti İslam Memiş'ten altın ve dolar piyasası hakkında yeni yorum! Vatandaşları uyardı!

Finans analisti İslam Memiş'ten altın ve dolar piyasası hakkında yeni yorum! Vatandaşları uyardı!
Altını ve doları olan kişilerin dikkatine! Altın fiyatlarında yaşanan düşüş ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı. Ekonomist İslam Memiş yatırımcıları uyardı. Altın ve dolar piyasasında yaşanacak büyük çaplı değişkenlikler ile ilgili vatandaşları uyardı.

 Altın fiyatlarında yaşanan düşüş yatırımcıları tedirgin etti. Yatırımını altına yapan kişiler altın fiyatları yükselecek mi? Sorusuna yanıt ararken, yatırımını altına yapmayı düşünen kişilere ise altın fiyatları daha ne kadar düşer sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Merak edilen soruların cevabı işte sizlerle...

Altın ve dolar düşecek mi yoksa yükselecek mi?

Seçim öncesinde yükselmesi beklenen altın düşüş yaşamaya devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu düşüş yatırımcıları ikiye böldü. Yatırımını altına yapan kişiler altın fiyatları yükselecek mi? Diye araştırma yapmaya devam ederken, yatırımını altına yapmayı düşünen kişilere ise altın fiyatları daha ne kadar düşer sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Yatırımcıların bu sorusuna yanıt Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten geldi.

Uzman isim seçimi bırakın haziran ayına odaklanın diyerek dikkatleri üzerine çekti. Memiş, Haziran’da büyük bir sürpriz yaşanacağına vurguladı.

Seçimden sonra dolar ve altında son durum ne olacak?

 İslam Memiş yapmış olduğu açıklamada ons altının 2.250 dolar çıkacağını öngördüğünü ifade ederek, yatırımcıları uyardı. İslam Memiş, Haziran’da dolar ile son kez büyük bir vurgun yapanlar olacak dedi. Memiş, altın ve gümüşün ons fiyatı 1.910 dolar, EUR/USD paritesi 1,07, Bitcoin 22.500 dolar seviyelerine gerileyebileceğini ve bu durumda da dolar karşısında tüm yatırım araçlarının yükseleceği bir dönem olacağını ifade ederek ekledi, Ons altın fiyatının 2.250 dolara çıkmasını bekliyorum dedi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, elinde dolar bulunanlar için son çıkış olabilir dedi. Bu nedenle de iyi düşünülmesi ve ona göre karar alınması gerekmektedir. Memiş, Trende binmek için ise son hafta olabilir. Haziran için bu haftadan hazırlık yapılması daha mantıklı olacaktır. Dolara karşılıklı alınacak her şey Haziran’da alınması gerektiğini ve bunun son şans olduğunu vurguladı.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir.