Feci trafik kazası oldu! Ölü ve yaralılar var

Feci trafik kazası oldu! Ölü ve yaralılar var
Çatalca’da meydana gelen trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybederken üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza cadde üzerinde seyir halinde ilerleyen B.U. kontrolündeki 34 KLY 853 plakalı otomobil ile Mehmet Mahsun Şenol’un kullandığı 34 CND 820 plakalı hafif ticari araç arasında gerçekleşti. Çarpışmanın sebebi henüz bilinmiyor.

Acil Müdahale Ekiplerinin Olay Yerine İntikali

Kaza ihbarının alınmasının ardından olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan otomobilde bulunan B.U. ve iki yolcu yaralanarak sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, hafif ticari aracın sürücüsü Mehmet Mahsun Şenol, ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma Ekiplerinin Olay Yerindeki Çalışmaları

Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri, kaza alanında detaylı bir çalışma gerçekleştirdi. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı ve olay yeri incelemeleri yapıldı. Elde edilen ilk bulgular doğrultusunda, kazanın nedeni ve sorumlularının tespit edilmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor.