Efsane isimden üzücü haber geldi! Kadir İnanır apar topar hastaneye kaldırıldı

Efsane isimden üzücü haber geldi! Kadir İnanır apar topar hastaneye kaldırıldı
Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır, Beykoz'daki ikametinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sabah saatlerinde yaşanan olayda, İnanır'ın sağlık durumu endişe verici boyutta.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili alınan bilgilere göre, sanatçı bu sabah inme geçirdi. Hastaneye kaldırıldığında bilinci kapalı olan İnanır, hemen Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Beyin Tomografisi ve MR Çekilecek

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde, Kadir İnanır'a beyin tomografisi ve MR gibi tetkikler yapılacak. Bu tetkikler sonucunda, İnanır'ın tedavi süreci belirlenecek ve gerekli müdahaleler yapılacak.

Endişeyle Beklenen Test Sonuçları

Sanat camiasının büyük bir endişeyle beklediği test sonuçları, Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında net bir bilgi verecek. Usta oyuncunun sağlık durumuna ilişkin alınacak tedbirler, bu sonuçlara göre şekillenecek.

Sevenleri ve Sevenlerinden Geçmiş Olsun Dilekleri

Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılması haberinin ardından, sevenleri ve hayranları sosyal medyada geçmiş olsun mesajlarıyla dolup taşıyor. Türk sinemasının değerli ismi için dualar ve iyi dilekler eksik olmuyor.