Doğan Hatun ve Serra Bucak gözaltına alındı! DEM Parti Diyarbakır adaylarına şok gözlatı yapıldı

Doğan Hatun ve Serra Bucak gözaltına alındı! DEM Parti Diyarbakır adaylarına şok gözlatı yapıldı
DEM Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Doğan Hatun ve Serra Bucak, sosyal medya üzerinden yaptıkları duyuruyla gözaltına alındıklarını açıkladı.

DEM Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan adayları Doğan Hatun ve Serra Bucak, sosyal medya hesapları üzerinden il ve ilçe belediye eş başkan adayları olarak gözaltına alındıklarını duyurdu.

DEM Parti Diyarbakır'da Gözaltı Skandalı

DEM Parti Diyarbakır örgütü, seçim öncesi büyük bir şok yaşayarak eş başkan adaylarının gözaltına alındığını duyurdu. Gözaltı nedeni henüz açıklanmadı.

Gözaltına Alınan DEM Parti Adayları Hangi İddialarla Suçlanıyor?

Gözaltına alınan DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayları Doğan Hatun ve Serra Bucak'a yöneltilen suçlamalar ve gözaltı nedeni hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

DEM Parti'nin Gözaltına Alınan Adaylarına Destek Mesajları Yağdı

Gözaltına alınan DEM Parti Diyarbakır Eş Başkan adaylarına sosyal medyadan destek mesajları yağarken, olayla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.

Gözaltına Alınan DEM Parti Adayları İçin Halk Ne Diyor?

Diyarbakır'da gözaltına alınan DEM Parti eş başkan adaylarıyla ilgili halkın tepkisi merak konusu olurken, olayın ardındaki gelişmeler yakından takip ediliyor.