Cüzdanında Akbank kartı olanlar dikkat! 2 bin 500 TL hediye edilecek

Cüzdanında Akbank kartı olanlar dikkat! 2 bin 500 TL hediye edilecek
Akbank, müşterilerine özel olarak duyurduğu şubat kampanyası ile dikkat çekiyor. Banka, müşterilerine 2500 TL hediye edeceği kampanya ile ilgili ayrıntıları açıkladı. İşte detaylar:

Akbank, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Şubat ayı boyunca geçerli olan kampanya kapsamında, Axess kredi kartına sahip olmayan müşterilere özel bir avantaj sunuluyor. İşte kampanya detayları:

Başvuru Şartları ve Katılım Koşulları

Akbank'ın açıklamasına göre, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, 01.02.2024 – 29.02.2024 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapmaları gerekiyor. Başvurusu onaylanan müşteriler, 29.02.2024'e kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılabilirler.

2500 TL Chip-Para Nasıl Kazanılır?

Katılımcılar, 15.03.2024 tarihine kadar yapacakları her 2.000 TL ve üzeri harcamada 250 TL, toplamda 2.500 TL'ye varan chip-para kazanma şansına sahipler. Kazanılan chip-para, aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılan ilk 2.000 TL'lik harcama için geçerli olacak.

Başvuru Yöntemleri ve Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubeler ile Müşteri İletişim Merkezi üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuruda "kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum" seçeneğini seçerek, kartınızı adresinize ulaşmadan dijital olarak kullanabilirsiniz.

Kampanya Genel Koşulları ve İstisnalar

Kampanya bireysel bazda gerçekleştirilecektir. Ayrıca, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanma fırsatınız bulunmaktadır. Kazanılan chip-para, işlem gerçekleştirildiğinde otomatik olarak kartınıza yüklenecektir. Kampanya kapsamında kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemler dâhil değildir.

Bu özel kampanya ile Akbank müşterileri hem avantajlı alışveriş yapma fırsatı buluyor hem de ekstra kazanç elde ediyor.