Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram mesajı geldi: O konuya da vurgu yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram mesajı geldi: O konuya da vurgu yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında enflasyonla mücadeleye vurgu yaptı.

Ekonomik istikrarın önemine dikkat çeken Erdoğan, "Ekonomi cephesinde hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele en hassas olduğumuz konudur" ifadelerini kullandı.

Terörle Mücadelede Kararlılık

rdoğan, bayram mesajında önümüzdeki 4 yıl boyunca seçim olmayacağını belirterek, bu dönemi hedeflerini gerçekleştirmek için kullanacaklarını ifade etti. Türkiye'nin ekonomik ve sosyal alandaki hedeflerine odaklanacaklarını vurguladı.

Bayram mesajında terörle mücadeleye de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'dan FETO'ya ve DEAŞ'a kadar terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtti. Türkiye'nin birlik ve beraberliğini koruma konusundaki kararlılığını vurguladı.

Gazze'ye Yardım Çağrısı

Erdoğan, mesajında Gazze'ye yapılan yardımlara da değindi. Filistin halkının yanında olduklarını ifade eden Erdoğan, Türkiye'nin bugüne kadar bölgeye gönderdiği yardım malzemeleriyle desteğini sürdüreceğini belirtti.

Deprem bölgesindeki çalışmalara da değinen Erdoğan, afet konutlarının tamamlanması ve riskli yapıların güçlendirilmesi için çaba harcadıklarını aktardı. Türkiye'nin depremzedelere destek olmaya devam edeceğini vurguladı.

Trafik Kuralları Uyarısı

Bayram tatili sebebiyle yollara çıkacak olan vatandaşlara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulunan Erdoğan, trafik kazalarının önlenmesi için dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Erdoğan, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam dünyası ve insanlık için barış, huzur ve esenlik getirmesini diledi. Vatandaşları bayramın manevi atmosferini yaşamaya davet etti ve bayramlarını kutladı.