Bugün dışarı çıkacaklar dikkat! Tamamen kapatılacak: Okumadan dışarı çıkmayın

Bugün dışarı çıkacaklar dikkat! Tamamen kapatılacak: Okumadan dışarı çıkmayın
İstanbul'un Üsküdar ilçesinde düzenlenecek olan "İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu" etkinliği nedeniyle, bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, etkinlik kapsamında kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen bilgilere göre, Üsküdar Harem sahil yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Çarşı Caddesi ve Abdullah Ağa Caddesi gibi ana arterler ile bu güzergaha çıkan tüm cadde ve sokaklar 06.00-11.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Sürücüler için ise alternatif güzergahlar belirlendi.

Alternatif Yollar Neler?

Etkinlik nedeniyle kapatılacak yolların yerine Selimiye İskele, Dr. Eyüp Aksoy, Nuhkuyusu, Gümüşyolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa, Hakimiyeti Milliye, Halk, Cumhuriyet ve Dr. Fahri Atabey caddeleri ile D-100 kara yolu kullanılabilecek.

Şişli'de Trafik Akışı Engellenecek

Aynı gün Şişli ilçesinde düzenlenecek olan "Bizim Sokak" etkinliği sebebiyle, ilçedeki bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi. İşte o yollar ve alternatif güzergahlar...

Hangi Yollar Kapatılacak?

Paşa Mahallesi Behram Çavuş Sokak'tan Ortanca Sokak'a, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Çınar Sokak'tan Eren Sokak'a, Gülbahar Mahallesi Çimen 1 Sokak'tan Kurtuluş ve Ülkü Sokak'a, Fulya Mahallesi Akıncı Bayırı Sokak'tan Mevlüt Pehlivan Sokak'a ve Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi'nden Harzemşah Sokak'a kadar olan bölgeler 11.00-17.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak.

Alternatif Güzergahlar Neler?

Yay Meydanı, Batı, Kuruçay, Gülbahar, Silahşör, Sıracevizler, Ortaklar caddeleri ile Civelek, Ortaca, Eren, Seyhan, Gürbüz, Ülkü, Kurtuluş, Haşhaş, Mevlüt Pehlivan, Mevlüt Pehlivan Yanı, Galip Bey, Harzemşah ve Feriköy Fırın sokakları alternatif güzergah olarak belirlendi. Bu güzergahlar sürücülere yönlendirme için kullanılacak.