Bu sabah korkunç kaza oldu: Yolda can pazarı kuruldu! Ölüler ve yaralılar var

Bu sabah korkunç kaza oldu: Yolda can pazarı kuruldu! Ölüler ve yaralılar var
Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde yaşanan trafik kazasında, hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

Kazanın meydana geldiği Sarıcan köyü mevkisinde V.Y. yönetimindeki hafif ticari araç, karşı yönden gelen C.Ü. idaresindeki minibüsle çarpıştı.

Olay Yerine Hızlı Müdahale

Kazayı gören diğer sürücülerin hemen haber vermesi üzerine, bölgeye jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kısa sürede olay yerine ulaşarak araçlarda sıkışan 6 yaralıyı kurtardılar.

Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belirlendi

Kurtarma çalışmaları sırasında 1 yaşındaki A.A.'nın kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, burada yapılan müdahalelere rağmen M.A. adlı bir kişi hayatını kaybetti.

Trafik Kazası İle İlgili İnceleme Başlatıldı

Yetkililer, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, olayın nasıl meydana geldiği ve sorumluların belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Trafik kazalarının önlenmesi ve benzer olayların tekrar yaşanmaması adına alınacak önlemler de gündemde.