Bolu Sümer Mahallesi'nde Motosiklet Kazası! Bir Kişi Yaralandı

Bolu Sümer Mahallesi'nde Motosiklet Kazası! Bir Kişi Yaralandı
Bolu Sümer Mahallesi'nde dönel kavşakta meydana gelen motosiklet kazasında sürücü yaralandı. Kazada motosiklet ve otomobilde maddi hasar oluştu.

Bolu'nun Sümer Mahallesi'nde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan dönel kavşakta meydana gelen motosiklet kazasında sürücü yaralandı. Kazada motosiklet ve otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Kazanın görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, olay Cumhuriyet Caddesi üzerinde saat 14:30 sıralarında gerçekleşti. Savaş K. isimli sürücünün idaresindeki motosiklet, ara caddeden kavşağa girmekte olan Emirhan M. isimli sürücünün kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yolda savrularak yaralandı.

Olay yerine ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra yaralı Savaş K.'yı hastaneye sevk etti. Polis ekipleri de kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kazaya Karışan Araçlarda Maddi Hasar

Kazada motosiklet ve otomobilde de maddi hasar meydana geldi. Kazanın kesin nedeni ise polis ekiplerinin incelemeleri sonucunda ortaya çıkacak.

Kazalar Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Trafik kazaları maalesef her geçen gün artan bir sorun haline gelmekte. Bu kazalarda yaralanan ya da hayatını kaybedenlerin sayısı da oldukça fazla. Kazaları önlemek için sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması büyük önem taşıyor.

Motosiklet sürücüleri ise kask takmayı ve diğer sürücüler tarafından daha kolay fark edilebilmek için reflektörlü yelek giymeyi ihmal etmemeli.

Kazaya karışan sürücülere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.