Bilecik'te Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

Bilecik'te Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
Bilecik'in Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen motosiklet kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet çalılıklara çarptı. 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde.

Bilecik'in Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen bir motosiklet kazası, 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Kazada, motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek çalılıklara çarpmasıyla yaşanan olayda, 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti ve yaralılar Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, Bilecik Merkez Bahçelievler Mahallesi Göçmen Konutları 3. Sokak üzerinde meydana geldi. Şeyhmus Y. yönetimindeki 11 ABT 779 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü kaybederek yol kenarındaki çalılıklara çarptı ve devrildi. Kazada, motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Baran Y. (21) yaralandı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Kaza hakkında soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor. Polis ekipleri, kazanın nedenlerini araştırırken, sürücünün alkol veya başka bir etkili madde kullanıp kullanmadığı da incelenen konular arasında yer alıyor.