Behzat Ç.'nin genç oyuncusundan acı haber geldi! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Behzat Ç.'nin genç oyuncusundan acı haber geldi! Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
Türk televizyon ve tiyatrosunun sevilen isimlerinden Gülşah Çomoğlu, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. İki yıldır tedavi gören genç oyuncunun vefatı sanat camiasında büyük üzüntü yarattı.

Gülşah Çomoğlu, "Umudun Kıyısında", "Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi", "Yüksek Sosyete" ve "Kasaba Doktoru" gibi önemli dizilerdeki performanslarıyla tanınıyordu. 2 yıl önce kansere yakalanan Çomoğlu'ndan acı haber bugün geldi.

Ailesi ve Sevenleri Yasta

Çomoğlu'nun eşi Gökhan Günal, Instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla acı haberi duyurdu. Günal, "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımın annesini maalesef kaybettik. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecektir" ifadelerini kullandı. Gülşah Çomoğlu’nun Pera adında bir kızı bulunuyordu.

Sanat Camiasından Duygusal Mesajlar

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Ceren Karakoç Yalazoğlu, sosyal medya hesabında arkadaşının vefatıyla ilgili duygusal bir mesaj paylaştı. Yalazoğlu, "Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Gülşah Çomoğlu Kimdir?

1986 yılında Ankara’da doğan Gülşah Çomoğlu, Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun oldu. Tiyatro sahnesinde de başarılı performanslara imza atan Çomoğlu, "İki Efendinin Kuşağı", "Troyalı Kadınlar", "Kafatası", "Yeşil Kuş", "Tanrı", "Hürrem Sultan", "Camdan Kalp", "Venedik Taciri" gibi oyunlarda rol aldı. Televizyon kariyerinde ise "Unutma Beni" dizisinde Asuman karakterini canlandıran Çomoğlu, "Kasaba Doktoru" dizisinde Bahar karakteriyle de izleyicilerin beğenisini kazandı.

Sanat Dünyası Bir Yıldızını Daha Kaybetti

Gülşah Çomoğlu’nun vefatı, sanat dünyasında derin bir boşluk bıraktı. Hem sahnede hem de ekranda sergilediği performanslarla iz bırakan genç oyuncu, sevenleri ve meslektaşları tarafından daima sevgi ve özlemle anılacak. Sanat camiası, Çomoğlu’nun hatırasını yaşatmaya devam edecek.