Bakan Bak son dakika duyurdu! Tamamen ücretsiz olacak

Bakan Bak son dakika duyurdu! Tamamen ücretsiz olacak
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye genelinde düzenlenecek olan "GSB Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi" için başvuruların başladığını duyurdu.

Bakan Bak, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada gençleri kamp ateşinde buluşmaya davet etti.

Gençlik Kamplarına Yoğun İlgi Bekleniyor

GSB Gençlik Kampları, Türkiye'nin 35 farklı şehrinde, 13'ü deniz ve 35'i doğa olmak üzere toplam 48 kamp alanında gençleri ağırlayacak. Bu kamp alanları, gençlerin hem doğayla iç içe vakit geçirmesine hem de denizle buluşmasına olanak sağlayacak.

Başvurular 7 Haziran'da Sona Erecek

12-15 yaş aralığındaki gençler için deniz kampı, 16-25 yaş aralığındaki gençler için ise doğa kampı düzenlenecek. Başvuruların 7 Haziran tarihine kadar devam edeceği belirtiliyor. Bu süreçte gençlerin çevrimiçi olarak başvuru yapabileceği "ghgm.gsb.gov.tr" adresi üzerinden kayıt olmaları mümkün olacak.

Kamplara Katılmak İsteyenlere Öneri

Gençlik Kampları için başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte gençlerin çantalarını hazırlamaya başlamaları öneriliyor. Doğa ile iç içe olacakları kamplarda gençleri çeşitli eğlenceli ve spor etkinlikleri bekliyor olacak. Bakan Bak, gençlere çaylarını içmeye geleceğini belirttiği açıklamasında kampların gençler için unutulmaz deneyimler sunacağını vurguladı.